Våre medarbeidere

ELISA EGELAND Senterleder S.M.A.R.T Trening og Helse. Elisa vil at alle skal bli glad i å bevege seg og trene. Hun ønsker å gjøre trening til en positiv opplevelse for alle, uavhengig av fysisk form. Elisa er utdannet personlig trener fra Norges Idretshøyskole, og har jobbet i treningsbransjen i over 10 år. Elisa vil at folk skal føle seg hjemme på S.M.A.R.T., og prøver å være like oppmerksom, hyggelig og behjelpelig mot alle. Hun jobber aktivet sammen med instruktørene for stadig å forbedre tilbudet til kundene. Hun vil at S.M.A.R.T. skal en plass for alle, uansett nivå og ambisjoner.

Sara er klar for å hjelpe og behandle deg som måtte ha fått en skade som trenger Fysioterapi. Hun er også vår Fysioterapeut i flere av våre gruppertreninger slik som Mor&Barn , Revmatikerforeningen og Aktiv Senior .

Ninas store lidenskap er sykling. Hun er motiverende og gir deg mestringsfølelse fra første stund En tydelig, trygg og usedvanlig treningsglad dame.
Øystein, eller AdmiralØ, som han ynder å kalle seg, får folk til å yte det lille ekstra. Han er en ekte ro-entusiast både på land og på vann og er i sitt ess når han kan motivere og rettlede de som bruker romaskinene våre.
Britta sykler og smiler. Fin musikk og god kontakt med deltakerne er en selvfølge for Britta. Det enkle er ofte det beste, og på seniortimene hennes er det mestring som teller.
Merete er en allsidig dame. Hun leder både «Krønsj» og sykling. Sprudlende,motiverende og med glimt i øyet oser hun av energi og kreativitet
Marina elsker trening sammen med andre og hun formidler det med bevegelse , glede og nøyaktighet,godt tilrettelagt for den voksne dame .
MaiLinn tilbyr effektive og morsomme treningsøkter som er både kreative og motiverende på samme tid. Dette er jenta som kan «alt»; dans,styrke, bevegelighet og kundebehandling Du treffer henne som vikar i høytider og ferier.
Yohannes er en av våre viktigste medarbeidere. Når vi får skryt for å ha et rent senter skal han ha mesteparten av æren! Yohannes an svinger mopp og klut i bøtter og spann flere ganger i uka. Alltid blid og alltid og med et arbeidstempe som kan pusten fra noen og enhver.